آیا میدونستید که مواد تشکیل دهنده شهاب سنگ چیست؟؟

حتماً برای شما هم پیش آمده که گاهی در تلویزیون یا سایر رسانه ها از برخورد شهاب سنگ به قسمتی از این کره خاکی شنیده اید. بی تردید این سؤال هم برایتان پیش آمده که مواد تشکیل دهنده شهاب سنگ چیست ؟ در ادامه با ما همراه باشید.
چوندرولز:
نخستین بار پژوهشگران دانشگاه تورنتوی کانادا این ماده معدنی جدید را در شهاب سنگ ها کشف کردند.این ماده معدنی سبز رنگ به شکل گیری شهاب سنگ ها منجر می شود.محققانی که روی این ماده معدنی کار می کنند، اتفاق نظر دارند که چوندرولز در آغاز پیدایش خورشید و بر اثر یک گرمای ناگهانی، اما یکنواخت به وجود آمده است.
آنها معتقدند که این گرما باعث شده است گرد و غبارهای پراکنده موجود در اطراف خورشید متمرکز شوند و به صورت این ماده معدنی تغییر شکل دهند.برخلاف اتفاق نظر موجود درباره علت پیدایش چوندرولز، مواد تشکیل دهنده این ماده مورد تردید است و بعضی از محققان می گویند که احتمالاً برخی از چوندرولزها از گازهای موجود در اتمسفر به وجود آمده اند.این ماده می تواند سبب شکل گیری فرضیههای جدیدی درباره نخستین حوادثی باشد که در منظومه شمسی رخ داده اند.چندرولز از مواد اصلی شهاب سنگ است.
اسیدهای آمینه مانند قطعات پازل حیات هستند، یک عنصر اساسی که هر گونه حیات در زمین را پی ریزی می کند.زیست ستاره شناسان ناسا برای نخستین بار توانستند اسید آمینه را که عنصر اصلی حیات محسوب می شود، در یک سنگ آسمانی که تا پیش از این تصور میشد قادر به نگهداری از این مولکول پیچیده نیست، کشف کنند.
اسیدآمینه:
این اسید در سنگ آسمانی «اوریلیت» (Ureilite) کشف شد که گونه ای نادر از جسم آسمانی است و در اثر برخورد دو شهاب سنگ به وجود می آید. این برخورد، گرمای این سنگ را تا ۱۱۰۰ درجه سلسیوس بالا می برد. این دما هر مولکولی از جمله اسید آمینه را به کربن سرخ تبدیل می کند.این عنصر شکننده در شهاب سنگ ۲۰۰۸ TC3یافت شد که در سال ۲۰۰۸ در صحرای حبشه در شمال سودان سقوط کرد.
براون لیت:
این ماده معدنی که یک سیلیسید منگنز به نام است در میان یک ذره غباری بین سیاره ای کشف شد که ظاهراً از شهاب سنگ «۲۶PرGrigg-Skjellerup » منشأ گرفته است.این شهاب سنگ که در سال ۱۹۰۲ کشف شده هر پنج سال یک بار دوباره پدیدار میشود.
تیتانیوم:
تیتانیوم در رگههای موجود در شهاب سنگ ها نیز وجود دارد که تصور میشود قدیمی ترین سنگها در منظومه شمسی باشند. تیتانیوم یک ماده کاوشی مناسب برای بررسی پدیدههایی است که حدود میلیاردها سال پیش اتفاق افتادهاند، چون این عنصر به راحتی بخار نمی شود. هرچند غلظتهای تیتانیوم در سنگهای مختلف متفاوت است اما اخترشناسان دو ایزوتوپ از تیتانیوم را کشف کرده اند که شامل تیتانیوم با عدد اتمی ۵۰ و عدد اتمی ۴۶ هستند.
گمان می کنم « پاسخ سؤال مواد تشکیل دهنده شهاب سنگ چیست ؟» را گرفته باشید !!!