تبلیغات

ساخت موتور فضایی و ماهواره ظفر|ایران انحصار آمریکا را شکست

به گزارش باریتیز و به نقل از سخنگوی سازمان فضایی ایران این سازمان ماهواره ظفر و موتور فضایی مدرن بومی را ساخته است.

ماهواره ظفر برای پرتاب تحویل وزارت ارتباطات شد

ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت صبح امروز جهت پرتاب به سازمان فضایی وزارت ارتباطات تحویل داده شد.
این ماهواره ۱۱۳ کیلوگرمی که می‌تواند حداقل یک سال و نیم در مدار‌های فضایی بماند، مأموریت تصویربرداری و ذخیره اطلاعات را دارد، همچنین این ماهواره می‌تواند به صورت واقعی اطلاعات را ذخیره کند و پیام را به صورت ارتباط صوتی یک طرفه بین دو کاربر ارسال کند.

ماهواره ظفر

ماهواره ظفر کاربرد‌های بسیار متعددی دارد و می‌تواند نقشه‌های کاربری اراضی در مقیاس ملی و نقشه‌های ساختار همچون شناسایی گسل‌ها را تهیه کند، علاوه بر آن این ماهواره می‌تواند هر روزه به روزرسانی و پایش توسعه شهری را داشته باشد و مرز پهنه‌های کشاورزی در مقیاس ملی را به دست آورد.

بر اساس گفته‌های مسئولان سازمان فضایی به زودی اقدامات اجرایی برای قرار گرفتن ماهواره ظفر در مدار انجام می‌شود.

ایران انحصار آمریکا را در تولید موتور فضایی شکست.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران: کشورمان به دانش ساخت موتور‌های فضایی که پیش از این در اختیار آمریکا بود دست یافت.

تاکنون این فناوری با عنوان موتور‌های استار در اختیار کشور آمریکا بود که هم اکنون ما موفق شده‌ایم این موتور‌ها را با ویژگی‌هایی که با موتور‌های استار برابری می‌کند، تولید کنیم.

موتور فضایی

به دلیل موانع تحریم امکان استفاده از موتور‌های فضایی استار برای ما وجود نداشت؛ اما هم اکنون که قصد انتقال ماهواره به مدار بالای زمین را داریم باید از موتور‌های فضایی استفاده کنیم و به همین دلیل آن را در کشور ساختیم.

موتور فضایی «آرش» در سامانه انتقال مداری ماهواره قرار می‌گیرد و امکان ارسال ماهواره را به مدار‌های بالای زمین فراهم می‌کند.
خانواده موتور‌های فضایی آرش در چند ورژن در دست ساخت است که در آینده نزدیک موتور «آرش ۲۰» را در بلوک انتقال مداری برای ماهواره ناهید ۲ بکار خواهیم گرفت.

خروج از نسخه موبایل